Путин се смее: Президентът с уникална снимка в нета по повод ваксината срещу коронавирус (Фото)

Гласувайте за статията

Путин се смее на свой колаж в мрежата

Владимир Путин умее да се забавлява, въпреки че винаги изглежда сериозен. Руския президент показа, че има чувство за хумор и всички колажи с неговото лице само могат да го разсмеят. Неотдавна той сподели снимка, на която е яхнал голяма кафява мечка и държи спринцовка на гърба си.

„Русия спасява света. Ваксината срещу COVID-19 ще бъде доставена на различни страни по света“, пише той.

Кадърът е публикуван в официалната фейсбук страница на президента и има над 48 хиляди споделяния. Снимката се превърна буквално за часове във вирусна и определено роди доста шеги и закачки.

Руският държавен глава абсолютно никога не е коментирал различните колажи със себе си като главно действащо лице. Той неведнъж е изобразяван яхнал мечка, пилотиращ самолет, в ролята на супермен, или всевъзможни супергерои в мрежата. Понякога е имало и сатирични колажи с негово участие, на които също е доста колоритен образ. А колажът с руската мечка всъщност е зает от кадър на президента върху кон, който е заснет преди доста години. И на който той доста самоуверено показваше отлична физическа форма, въпреки годините си.

И докато президентът се забавлява с руската мечка, то във френския „Либерасион“ не са толкова благосклонни към него. Колаж на Путин със спринцовка в ръка, на който той прилича на Джеймс Бонд е другият най-популярен образ. Алюзията е препратка към епизода „Не умирай днес“. И потвърждение, че Русия първа е регистрирала ваксина срещу коронавирус.

И Путин може да се смее сн. Фейсбук

И Путин може да се смее сн. Фейсбук

Но докато в Москва се поздравяват с успеха, в Лондон вече ги отрязаха. Репортери от „Дейли телеграф“ информират, че руската ваксина има странични ефекти и не е готова за масова употреба. Тя е тествана едва върху 36 човека и е дала като странични ефекти гадене, висока температура, болки в тялото и други реакции. Затова и учените, които са били интервюирани по темата, категорично не я препоръчват. А от Москва поне засега мълчат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар