Мария Игнатова дадена под наем

Гласувайте за статията
Маги Халваджиян лично трансферирал Мария Игнатова в Би Ти Ви

След раздялата си с актьора Димитър Рачков бившата Господарка на ефира и сърцето му Мария Игнатова остана без работа – пише в. „Уикенд“. Освен с ново гадже – интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи, 40-годишната блондинка се уреди през лятото и с нова работа. Бившата изгора на Рачков успя да се намърда на мястото на Венета Райкова в Би Ти Ви и наесен ще води предаването „Папараци“, продуцирано от „Междинна станция“ – отбелязва изданието.

Шоуто ще носи името „Папараци – ново 20“, а форматът му ще бъде променен. Предаването ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид у нас, но ще продължи да следи живота и скандалите около родните звезди.

Заради трансфера на Мария в екипа на продуцентския тандем Иван и Андрей плъзнаха слуховете, че заради раздялата си с бургазлията Мария Игнатова е била прокудена от екипа на „Глобал филмс“. Според мълвата Маги Халваджиян предпочел занапред са работи със своята златна кокошка Димитър Рачков, а семейството му и екипът му вече са се сближили с новата изгора на комика – 21-годишната силиконка Анита Димитрова, дистанцирайки се от Игнатова.

„Истината е, че това е трансфер на Мария. Ние я дадохме под наем. Така че Мирия си е при нас, просто временно е отдадена под наем на друг отбор. Винаги сме били в доста добри отношения с Иван и Андрей и това продължава вече 20 години. Професионалисти сме! Много пъти сме си помагали за какви ли не работи. Така че с Мария Игнатова ситуацията е тази – преотстъпили сме я за един сезон, защото в момента нямаме работа за нея. Вместо Мария да седи на резервната скамейка при нас, по-добре да работи. Това решение взехме и това е ситуация, в която всички сме доволни“ – призна Маги Халваджиян.

Мария ще води един сезон при Иван и Андрей

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар