Лейди Гага е с биполярно разстройство (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Лейди Гага говори открито за психичните си проблеми

Лейди Гага призна, че пие антипсихотични лекарства, използвани за шизофрения и биполярно разстройство. В интервю за радио „Beats 1“, певицата призна, че има психични проблеми и невинаги може да се контролира, което налага медикаментозно лечение.

По думите на 34-годишната звезда, тя най-сетне е намерила правилното хапче. „Знам, че имам психични проблеми и знам, че понякога могат да ме направят нефункционална като човек“, обясни тя.

„Много е трудно да се опише какво е чувството, различно от това в началото, ти си напълно изтръпнал от главата до петите…“, казва певицата за пристъпите й, в които не осъзнавала какво прави. Гага разказа още за първата си среща с психиатъра, на който трудно се решила да отиде и в началото не можела да споделя всичко с него. „Той седна и аз казах: „Имам нужда от лекарство, не се чувствам добре“, добавя още тя.

Наскоро ексцентричната изпълнителка съобщи, че стартира ново начинание. Досега тя бе гост на различни предавания, но вече сяда в стола на водещия, защото ще има свое собствено радиошоу. То стартира на 7-ми август и ще се излъчва в платформата „Apple Music“.

Лейди Гага призна, че взима лекарства за биполярно разстройство сн. Инстаграм

Лейди Гага призна, че взима лекарства за биполярно разстройство сн. Инстаграм

„Напоследък размишлявам на това, как мога да помогна от вкъщи на „глобалното общество“, както го наричам. Вярвам, че всички негови членове са мили и добросъвестни и те са много близки до сърцето ми. Искам да съм някой, който допринася с добро към това общество, както и към целия свят. Адски съм развълнувана, че ще мога да ви представям нова музика всяка седмица“, обясни Лейди Гага по повод проекта, предават от tialoto.bg. А в официалния си профил в социалната мрежа Инстраграм певицата призова всички да носят маски и дори предизвика други известни личности също да покажат маските си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар