Изненада! Меган и Хари със собствен дом от шест седмици (Вижте къде се преместиха)

Изненада! Меган и Хари със собствен дом от шест седмици (Вижте къде се преместиха)
4 (80%) 1 vote

Меган и Хари със собствен дом от шест седмици

Меган и Хари живеят в свой собствен дом от месец и половина. Кралската двойка се премести в Санта Барбара, след като напуснаха огромното имение на Тайлър Пери.

Противно на предположенията, че двойката иска палат, съпрузите стигнали до споразумението, че няма да купуват скъпо и огромно жилище. И на двамата им дошло до гуша от огромните домове в Англия и искали нещо малко и интимно, за да не се налага да наемат и външни лица.

„Хари е пораснал в кралски дворци, но това не означава, че са му любими. Точно обратното, той живееше във вила „Нотингам“ с години, а тя има две спални, хол и кухня. Меган сама поддържаше всичко, преди да се оженят и сега не искаше нищо по-голямо. Освен може би още една спалня за майка си и детска за Арчи“, разкрива приятел на двойката.

Съпрузите са се нанесли в един от най-елитните райони на Калифорния, в квартал, където обитателите държат на своето спокойствие и дискретност. Затова и двамата са помолили своите приятели и познати, по никакъв начин да не издават мястото, което са избрали, или да ги притесняват.

И двамата са категорични, че не искат да се шуми около тях, тъй като вече им е дошло до гуша от вниманието на медиите. Отделно от това Меган била категорична, че не иска детето й да порасне като сноб или като звезда. „Тя много държи да му осигури нормален живот. Веднъж ми каза „Не искам онези, които ме разкъсваха на парчета заради произхода и миналото ми, да възпитават детето ми. Няма да превърна Арчи в тяхна пешка“, завършва признанията си тя.

Меган и Хари със собствен дом в Калифорния сн. Wiki

Меган и Хари със собствен дом в Калифорния сн. Wiki

Херцогинята е отказала и помощен персонал, освен дневна помощница за детето. Във всяко друго отношение обаче държи да се оправя сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар