Румен Радев гласи за служебен премиер кмета на Елин Пелин

Гласувайте за статията
Ивайло Симеонов редовно скандира на протестите, въпреки че е лансиран от ВМРО

Президентът Румен Радев е избрал за служебен премиер амбициозния кмет на Елин Пелин – Ивайло Симеонов – пише . „Уикенд“, като се позовава на отлично осведомени източници. Те допълват, че господинът в момента е сред най-активните участници в протестите, което обаче предизвиква неприятна изненада и учудване у мнозина, понеже той е излъчен от местна коалиция на ВМРО и партийката „Нова България“. А както е известно, войводите са част от настоящото управление – коментира изданието.

Явно обаче това не е пречка за Ивайло Симеонов и почти всяка вечер той е сред агитките, които скандират под прозорците на Министерския съвет и блокират кръстовища в столицата. Странно е наистина да е толкова настойчив в искането да падне правителството, в което е вицепремиер Красимир Каракачанов, лидерът на партията, с чиято решаваща помощ е станал кмет на Елин Пелин.

Иначе Ивайло Симеонов се води председател на „Нова България“, която се определя като първата българска политическа партия, създадена в социалните мрежи през 2014 г. Казват още, че негов пръв приятел е войводата Николай Кънчев, зам.-министър на екологията от квотата на ВМРО с ресор, който се занимава с отпадъците.

Румен Радев от много време насам не крие симпатиите си към Симеонов, а Елин Пелин сигурно е общината, която президентът посещава най-често – коментира изданието.

Симеонов подкрепя протестите срещу правителството

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар