Меган Маркъл съсипа баща си: Принц Чарлз ми е баща, не Томас Маркъл (Още признания)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл съсипа баща си с признанията за принц Чарлз

Актрисата Меган Маркъл нанесе нов удар на баща си. Херцогинята на Съсекс заяви, че никога не е приемала баща си Томас Маркъл, като свой родител. За нея истински баща станал принц Чарлз, когото тя припознала като свой втори баща.

Разкритията на Меган идват на фона на редица скандални изявления, публикувани в автобиографична книга за нея и Хари. В книгата се коментира, че съпрузите не са особени почитатели на кралския двор, че Меган си е тръгнала обидена и оскърбена от придворните, и че двамата с Хари били съсипани. В същото време обаче херцогинята изпада в противоречие — тя нарича принц Чарлз свой „втори баща“ и дори го моли да я придружи до олтара на сватбата й.

Още при първата им среща Чарлз останал очарован от снаха си. „Той харесва такива дръзки и независими личности. А фактът, че тя е актриса само още повече го впечатли“, пишат авторите на книгата.

Херцогиня Съсекс, освен това успяла да спечели на своя страна и кралицата. Лично Елизабет й подарила перлени обеци и брошка за първото им пътуване заедно. „Тя получи наистина най-доброто от кралския двор. Самата кралица й даде урок по кралско поведение. Тя беше очарована от факта, че една жена като нея има желание да се учи и да спазва кралския протокол. Затова и беше толкова разочарована, когато херцогинята си тръгна по този начин“, споделят още биографите пред „Дейли мейл“.

Меган Маркъл изненада с признание сн. Интернет

Меган Маркъл изненада с признание сн. Интернет

Самата Меган била обидена на дворцовите екипи. Сътрудниците на Уилям и Чарлз започнали да виждат в нея и Хари заплаха за монархията. „Двамата наистина работеха здраво, но придворните започнаха да се смущават от известността им. Вниманието се отклоняваше от Кейт и Уилям, затова и те поискаха да ги отдалечат. И те започнаха да ги саботират“, твърдят още авторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар