Анджелина Джоли спря развода с Брад: Адвокатката му манипулира съдията по делото ни (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли отново спря развода с Брад

Анджелина Джоли и Брад Пит уж се разведоха, но … не съвсем. Актрисата, която от 4 години се развежда със съпруга си, все още не е приключила семейните им отношения. И дори поиска смяна на съдията, който гледа делото за развода им и трябва да вземе решение за попечителството над шестте им деца.

Актрисата твърди, че съдия Джон У. Оудъркил трябва да бъде „дисквалифициран“ и да си направи отвод по делото за развода й с Брад, защото е в близки отношения с адвокатката на Брад.

Адвокатите на Анджи дори заведоха дело във Върховния съд в Лос Анджелис, като твърдяха, че съдията „не е разкрил настоящите си отношения между него и защитника на Пит“.

Източник, близък до Брад и Анджелина твърди, че единствената цел на Джоли е да отложи решението, тъй като смята, че настоящата ситуация няма да доведе до решение в нейна полза.

Основният въпрос, по който Брад и Анджелина все още не могат да се споразумеят, е попечителството над шестте им деца.

„Джоли се опитва да уволни съдията по делото. И има право да го направи, ако смята, че има основателна причина за това. Но тя нямаше да го направи, ако вярваше, че резултатите ще са в нейна полза. В случая тя прави отчаян ход, тъй като си дава сметка, че настоящата ситуация няма да доведе до нищо добро. Това е класически случай, когато някой очаква много лошо съдебно решение и се опитва да отложи процедурата, като търси нов съдия“, споделя източник, близък до двойката.

„Нейният ход е много необичаен. Тя отново се опитва да отложи решението“, казва още източникът.

Анджелина Джоли спря развода с Брад сн.

Анджелина Джоли спря развода с Брад сн. Уикипедия

Брад и Анджелина се развеждат от 2016-а година след 2 години брак и 10 години съвместен живот. Съпрузите все още не могат да разделят правата върху децата си. А явно Анджи не е готова да пусне и Брад, въпреки всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар