Бруклин Бекъм и Никола Пелц с тайна сватба (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм носи златна халка

Бруклин Бекъм и Никола Пелц са направили тайна сватба. Или поне така си мислят техните фенове. Двамата се сгодиха преди по-малко от месец, но може би вече са минали под венчилото. Всичко започна от една снимка, която Пелц публикува в социалните мрежи.

Тя показа отблизо ръката на Бруклин, където се вижда златна халка на безимения му пръст. Публикацията беше без допълнителни съобщения, но това не попречи на последователите на актрисата да започнат със спекулациите. Освен това, Бруклин наклони още повече везните към таен брак, когато в неделя публикува снимка на любимата си дама, а коментарите гласяха „Г-жа Бекъм“, „Никола Бекъм“.

Въпреки слуховете за сватба, двойката все още не ги е коментирала. Това обаче не е никак изненадващо, тъй като младите звезди обичат да обявяват важните новини, когато те решат, че е време светът да ги научи. През юли Бруклин и Никола споделиха, че са се сгодили, но самото събитие е станало две седмици по-рано.

„Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя каза „да“. Аз съм най-щастливият човек на земята“, написа синът на Дейвид и Виктория Бекъм по снимка, заснета от сестра му Харпър. Той обеща, че ще бъде най-добрият съпруг на света и ще се стреми да бъде най-добрият баща някой ден.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц вече са женени? сн. Инстаграм

Бруклин Бекъм и Никола Пелц вече са женени? сн. Инстаграм

Никола също сподели снимка от специалното събитие, а роклята й е дело на бъдещата й свекърва Виктория Бекъм. Жълтият тоалет е част от новата колекция пролет/лято 2020. Самата дизайнерка и съпругът й Дейвид също споделиха своето щастие от годежа на най-големия им син, предават от tialoto.bg. Дали обаче е имало сватба, тепърва предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар