Дъщерята на Арнолд Шварценегер разкри името на внучката му (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер стана дядо на момиченце

Дъщерята на Арнолд Шварценегер разкри името на внучката му. Актьорът Крис Прат и съпругата му, писателката Катрин Шварценегер, лично потвърдиха, че са станали родители, споделяйки, че са „повече от развълнувани“ и се чувстват „щастливи“ и „благословени“.

Новото попълнение в семейството е момиченце, за което щастливите родители са избрали името Лайла Мария. 41-годишният Прат и 30-годишната Шварценегер са съобщили радостната новина в съвместна публикация в Инстаграм, придружена от снимка на ръцете им и бебешката ръчичка, и стихове от Библията.

Лайла Мария Шварценегер Прат

„Повече от развълнувани сме да оповестим раждането на нашата дъщеря Лайла Мария Шварценегер Прат. Чувстваме се изключително щастливи и благословени. Майката и бебето са добре. С обич, Катрин и Крис“, гласи съобщението.

Звездната двойка лично потвърждава новината за раждането на дъщеря си, след като по-рано братът на Катрин Шварценегер – Патрик, загатна за появата на бебето. „Те се чувстват страхотно. Наскоро получиха своя малък дар“, сподели синът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър във видео от уикенда, разпространено от „Entertainment Weekly“.

Дъщерята на Арнолд Шварценегер обяви името на внучката му сн. Инстаграм

Дъщерята на Арнолд Шварценегер обяви името на внучката му сн. Инстаграм

Крис Прат, който има 7-годишен син от бившата си съпруга Ана Фарис, и Катрин Шварценегер се ожениха в Монтесито, Калифорния, през юни миналата година. През април тази година двойката оповести, че очаква дете, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар