Биографичната книга с пикантни подробности за Меган Маркъл и принц Хари вече е на пазара

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл, която разбуни духовете, излезе на пазара. Четивото включва разказ за живота на двойката като част от кралското семейство и подробности как се стигна до решението им да се откажат от титлите и задълженията си към монархията. Хари и Меган заявиха, че нямат нищо общо с книгата "Да намериш свобода", написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. Авторите не са интервюирали двойката, а около 100 приближени до тях.

Съдържание на книгата

Преди продажбата пред медии бяха разкрити някои подробности относно съдържанието на книгата, изпълнена с "пикантни" истории от кралския двор. В нея са включени разкази за пропастта в отношенията между Уилям и Хари, породена от отношението на по-големия брат към Меган Маркъл, както и за сериозните търкания между актрисата и съпругата на Уилям - Кейт. Книгата официално се продава от вторник - 11-ти август. Но британските таблоиди вече се надпреварват да разпространят новите подробности от нея. Ето и какво ново излезе наяве за живота на Меган Маркъл и принц Хари.

Отвличане

Меган Маркъл е била отвлечена с кола и завързана. Това било част от тренировка, която да научи бъдещата херцогиня как да действа при отвличане. Освен това актрисата е минала най-различни обучителни курсове, които да я научат как да се държи.

Забрана

Два дни, след като папараци снимали Меган Маркъл, която си купувала цветя, от Двореца й се обадили, за да й дадат някои наставления. На бъдещата херцогиня е било забранено да носи огърлица с инициали "Х и М", тъй като това щяло да предизвика вниманието на таблоидите. Това изключително много разстроило актрисата.

Подозрения

Принц Хари подозирал, че служителите на брат му нарочно опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, за да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил разстроен от многото негативна и лъжлива информация в медиите. "Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са показали нещата така, че Уилям да изглежда по-добре, дори това да означава да очернят Хари", разкрива източникът.

Изненада

Меган и Хари посетили Ботсвана през 2016-та година. Двамата решили да се отдадат на къмпингуване за няколко дни. По време на почивката актрисата изненадала принца като отишла до тоалетна в гората. Тя опаковала много малко дрехи, почиствала лицето си с мокри кърпички. А принцът бил впечатлен от това "колко земна била Меган". [caption id="attachment_637946" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи заради инцидент през нощта сн. YouTube Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи заради инцидент през нощта сн.[/caption] Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, защото била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с отглеждането на сина си. Те промениха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало доволно от първата служителка, предават от nova.bg.