Присадената коса на Бербатов покара! (пусна буйна грива)

Присадената коса на Бербатов покара! (пусна буйна грива)
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов отново се сдоби с буйна грива!

Присадената коса на Димитър Бербатов прокара. Нападателят отново вее буйна грива. Звездата се върна към младините с новата си прическа, с която се фука в последно време.

Бербатов

Бербатов се радва отново на гъста коса

Гъсти кичури стърчат от главата на бившия футболист, а от плешивото теме вече няма и помен. Бербо си присади коса преди няколко години и в момента бере резултатите от интервенцията.

Външният вид на бившия футболист в момента по нищо не подсказва, че той е имал проблеми с оплешивяването. Интересното е, че присадената коса не само се е хванала здраво, но е започнала и да расте.

Бербатов се подложи на процедурата през 2015 г., когато оредяващата му коса започна да прави сериозно впечатление. Това си личеше най-вече по време на периода му във френския „Монако“, когато нападателят беше останал почти без окосмение на главата.

Звездата бързо взе мерки и се допита до най-добрите специалисти. Митко не разкрива къде е направил операцията, но най-вероятно това е станало в Истанбул, който се превърна в световен център за присаждане на коса. Подобна интервенция струва около 20-30 хиляди лева.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар