Коко Каменаров и Радина Червенова си дават втори шанс

Гласувайте за статията
Радина и Коко се веселят в компанията на приятели в Синеморец

След няколкомесечна раздяла Коко Каменаров и Радина Червенова са напът да спасят брака си – пише в. „Уикенд“. Тези дни двамата съпрузи затоплят отношенията си с морска ваканция в Синеморец. В курортното селце бившата новинарка има наследствен имот и почива там всяко лято с домочадието си. Сега обаче четирите деца на телевизионното семейство са далеч от родителите си. Те са на мнение, че майка им и баща им трябва да заздравят връзката си без тяхна помощ – отбелязва изданието.

Край морето Коко и Радина не са съвсем без компания. Преди няколко дни те се видяха с джаз певицата Хилда Казасян и актьора Юлиан Вергов. Срещата поляха с бяло вино.
В началото на годината стана ясно, че Каменарова преживяват тежка криза в брака си. Бившият шеф на телевизията беше напуснал съпругата си и имаше друга жена в живота си – Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси. Наранена от изневярата на мъжа си, Радина замина за чужбина. Тя възнамерявала никога повече да не се връща у нас, но един ден мъжът й звъннал и помолил за прошка. Той признал за прелюбодеянието си и помолил за нов шанс.
Червенова, която преди няколко години се пребори с тежка болест, решила да не бъде жестока и да приеме извиненията на мъжа си.

Коко и Радина опитват да спасят брака си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар