Сантяго на Ева Лонгория й одра кожата (Вижте мъникът като нейно копие – Снимки)

Гласувайте за статията

Отчаяната съпруга е страхотна майка на Сантяго, който прилича на нея

Ева Лонгория, откакто роди сина си не спира да публикува негови снимки в социалната мрежа. Почитателите на актрисата, които следват личния й профил в Инстгарам следят с голямо внимание как расте наследника на звездата.

Момченцето се роди преди две години на 19 юни и скоро отпразнува втория си рожден ден. От кадрите, които майка му публикува се вижда, че Санти направо е одрал кожата на красивата си родителка и досущ прилича на нея.

Ева Лонгория и Сантаго са като две капки вода
Снимка: Инстаграм

 

Към един от фотосите Отчаяната съпруга написа „Широка усмивка” и именно тя е онова с което двамата със сина си са като две капки вода.Няма как да не се забележи сходството.

Цялото семейстгво на Ева Лонгория
Снимки: Инстаграм

Мъникът Сантяго е първороден син на Ева Лонгория от брака й с богаташа Хосе Антонио Бастон. Те се венчаха през 2016 г. За актрисата това е трети пореден брак след като се разведе с Тайлър Кристофър и Тони Паркър. Само, че от предишните си съпрузи тя няма деца, предават от life.dir.bg.

Тя успя да си върне перфектната форма след раждането не много бързо. Но призна, че тайната й да изглежда добре е в многото упражнения и здравословната диета, която спазва. За което й помагат и заниманията с йога.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар