Окончанелно! Меган и Хари официално аут от кралското семейство (Подробности)

Гласувайте за статията

Меган и Хари окончателно са вън от кралското семейство

Меган и Хари окончателно напуснаха кралския двор. Двойката се раздели с кралското семейство през март миналата година, но вече официално са изключени от всички кралски канали. Във всички официални страници на фамилията в интернет и социалните мрежи двамата не присъстват. Фейсбук и инстаграм акаунтите на съпрузите вече са свалени и от официалната страница на кралското семейство. Премахната е и информацията за тях, разкриват още от кралския двор.

И това не е всичко — кралската двойка, освен това е аут и от официалните биографии на кралската фамилия в интернет. Няма и връзки от страна на другите кралски профили към тях. В момента единствените, които се признават за част от главната фамилия са Кейт и Уилям, Камила и Чарлз и Елизабет и принц Филип, пише „Дейли мейл“.

Неочаквано, принц Андрю също е отстранен от редиците на кралското семейство. Дукът на Йорк вече няма никакви акаунти в социалните мрежи. След скандала с Джефри Епщайн и неговите участия в лудите му купони, Андрю бе принуден да се оттегли от социалните мрежи. Той също така няма право и да се изявява в различни обществени мероприятия на кралското семейство. А всяка информация за него е изтрита.

Меган и Хари официално аут от кралския двор сн. Инстаграм

Меган и Хари официално аут от кралския двор сн. Инстаграм

Положението с Меган и Хари е по-сложно. Официално двойката е в Америка, за да си почине за неопределено време от кралските ангажименти и да осигури нормален живот на сина си Арчи. В същото време обаче от там пристигат достатъчно скандални новини, за да решат придворните окончателно да ги изключат от официалните страници на британската монархия в интернет. Инстаграм профила на съпрузите остава активен. Но той вече е личен, а не част от официалните дворцови канали. Също така не им е позволено и да го използват, за да съобщават новини за кралското семейство или за официални събития свързани с двореца. С две думи — те просто не съществуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар