Изненада! Лепа Брена вдига втора сватба (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Лепа Брена вдига втора сватба.

Лепа Брена вдига втора сватба догодина. След като омъжи най-големия син на съпруга си Боба — Филип, сега певицата се стяга да омъжи и един от своите наследници. А именно — сина си Виктор.

Наследникът на фамилията изненада всички с новината, че ще се жени и то още догодина. А избраницата му е Сандра Милянкович.

„Планираме гала тържество с поне 500 гости. В имението на Живойнович няма достатъчно място за всички и в момента сме в търсене на голяма открита градина. Няма да правим тържество, докато ситуацията с коронавируса не се успокои напълно.

А и със Сандра нямаме против да почакаме. Така или иначе, ние вече се държим, все едно сме сгодени“, казва още Виктор за списание „Информър“.

Виктор е луд по годеницата си и признава, че тя му е голяма опора във всяко отношение. „Тя ми е голяма опора във всичко. Само преди няколко дни отбелязахме годишнината от връзката си. Семейството ми е очаровано от Сандра и не могат да я нахвалят“, радва се актьорът.

Бъдещата булка е родом от Будиловина край Брус, а в Белград учи във Филологическия факултет и се занимава с гримиране.

С Виктор са заедно вече над 1 година и по всичко изглежда, че отношенията им са перфектни. С Лепа Брена също.

Наскоро младите дори се върнаха от Монако, където бяха на семейна ваканция със семейство Живойнович. „Насладихме се на истинска ваканция. Сандра и Брена непрекъснато бяха заедно и доста се забавляваха като си правеха маникюр една на друга. Всички имахме нужда от почивка, особено майка ми и баща ми, които останаха в Монако“, каза най-малкия син на Брена и Боба.

Лепа Брена вдига втора сватба, Виктор се жени сн. Инстаграм

Лепа Брена вдига втора сватба, Виктор се жени сн. Инстаграм

Лепа Брена има още една снаха — Александра, която е омъжена за най-големия син на Боба — Филип. Напоследък обаче отношенията между тях се охладиха, след пътуване до Дубай. Според слуховете, певицата поканила младоженците на почивка, но не им казала, че ще трябва сами да си платят воаяжа. И в резултат на това, те доста се обидили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар