Честито! Арнолд Шварценегер стана дядо

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер стана дядо

Арнолд Шварценегер стана дядо. Голяма изненада очакваше актьора преди ден, когато дъщеря му Катрин роди първото си дете. Наследничката на Терминатора се омъжи миналата година за актьора Крис Прат. Двойката странеше от доста време от медиите, затова и мнозина се изненадаха, когато двамата съобщиха, че вече са родители.

Новината бе споделена от сина на актьора Патрик, който съобщи пред медиите за щастливото събитие.

„Всичко е наред. И бебето, и майка му са добре“, пише Патрик докато му честитяха, че е станал вуйчо. Той дори показа подаръка, който е купил на бебето. Той бе опакован с розова лента и съобщи, че бебето е момиченце. Малката се казва Лила Мария, като е кръстена на баба си Мария Шрайвър. Крис потвърди новината със съобщение в социалните мрежи, като сподели снимка на новородената си дъщеря, заедно с майка й.

„Изключително съм развълнуван да обявя раждането на дъщеря ни Лила Мария Шварценегер Прат“, каза още Прат. „Не бихме могли да бъдем по-щастливи“. „И майката, и бебето се справят чудесно. Изключително благословени сме“, споделя той и пише под снимката „С любов от Крис и Катрин“.

Крис и Катрин се ожениха през юни миналата година, на романтична церемония в Лос Анджелис. Цялата фамилия се събра на сватбата, като присъстваха дори наследници на клана Кенеди. Съпрузите си устроиха романтична церемония, а Арни бе трогнат от факта, че любимата му дъщеря най-после се омъжва.

След раждането, първи за събитието съобщи Патрик Шварценегер, а първа видя бебето Мария Шрайвър. Бившата съпруга на Терминатора бе видяна да напуска семейния дом на семейство Прат в Санта Моника, в понеделник.

Изненада! Арнолд Шварценегер стана дядо сн. Инстаграм

Изненада! Арнолд Шварценегер стана дядо сн. Инстаграм

Според семейството двойката се справя страхотно, а малката принцеса е невероятна. Съпрузите не криеха, че са в очакване на детето, но страняха от медиите, а покрай пандемията успяха да запазят за себе си по-голямата част от нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар