Бившият на Мария Илиева взе сина им при себе си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Илиева и бившият й явно са заровили томахавката!

Бившият на поп певицата Мария Илиева Георги Михайлов си взе сина. Младокът, който е баща на единствения наследник на Мария – Александър, ще прекара известно време със сина си.

Мария Илиева

Мария Илиева и Георги Михайлов се спогодиха най-после

Алекс е на почти 3 годинки и ще се запознае със сестричката си. Михаилов има момиченце от красивата Владислава, с която сключиха брак миналото лято. Момиченцето се казва Йоанна и през зимата ще навърши rодинка.

По всичко личи, че всички търкания между Мария Илиева и семейството на екслюбимия й са в миналото. Хитовата изпълнителка няма нищо против Алекс да прекарва време с татко си.

Мария не крие, че е отдадена на първо място на детето си, но осъзнава, че за него е важна и връзката с другия му родител. В момента младокът, който е от богато семейство и развива собствен бизнес, се наслаждава на морски приключения с двете си деца.

Умилителни снимки от почивката на семейство Михайлови показват истинска идилия между доведените братче и сестриче. Георги се изявява като татко за пример и въпреки ранната си възраст, изглежда, че бащинството му се удава, пише вестник „България Днес“.

Татуираният мачо е единственият, с когото Мария Илиева се е показвала през последните години.

Връзката им предизвика вълна от коментари, най-вече заради голямата разлика във възрастта – цели 14 години. Двамата демонстрираха сериозни отношения, според слуховете готвеха и сватба.

„Не съм планувала да отглеждам сама детето си. С бащата на Александър не се получиха така нещата, както бяхме планували“, споделя Мария в едно от най-личните си интервюта.

Певицата не спира да работи въпреки постоянните грижи около сина си. Брюнетката готви голям концерт в „Арена Армеец“ догодина, ако ситуацията с коронавируса позволява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар