Би Ти Ви забрани Преслава

Би Ти Ви забрани Преслава
4 (80%) 2 votes
Преслава вече е персона нон грата в медията заради подигравка към Канна Рачева

Фолкпевицата Преслава попадна в черния списък със забранени за канене гости в Би Ти Ви и останалите телевизионни платформи на медийния гигант – пише в. „Уикенд“. Лично шефът на новините в медията Венелин Петков е спуснал забрана за медийни изяви на Преслава в телевизията, дори и във външните продукции – пише в. „Уикенд“.

Преслава си навлече гнева на новинарския екип на Би Ти Ви заради подигравките към репортерката Канна Рачева. Преди седмица журналистката бе въвлечена в изкуствено раздут скандал с уж направен от нея гаф. Без да знае, че е в ефир, репортерката обяви, че не знае нищо за протестите на българите в чужбина, но ще си измисли. Повече от ясно е, че Рачева е имала предвид, че не е подготвена с такава информация, но ще импровизира в ефир.

Множество „професионалисти“, лаици и най-вече кибици скочиха в социалните мрежи и заявиха, че ей така се правят измислени новини. Сред възмутените от гафа на Канна беше и фолкаджийката Преслава, която написа в социалните мрежи: „Свобода на словото или лъжите? Цяла България гледа новините и очаква да получава достоверна информация! Нали се сещате за колко важни новини ни правят на маймуни, било да си измислят, било да преувеличат“ – написа певицата.

Мнението й подразни журналистите в медията, които на Фейсбук профила на Канна Рачева изказаха предположение, че фолкаджийката е взела пари, за да я осмее публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар