Долф Лундгрен лъсна на плажа с младата си годеница (Булката може да му е дъщеря – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът обяви годеж през юни с 38 години по-младата от него Ема Крокдал преди два месеца

62-годишният Долф Лундгрен бе спипан на плажа в Малибу с младата си годеница, която може да му бъде дъщеря.

Папараците не случайно се преместиха по-близо до Океана, защото там могат да се срещнат през август много холивудски звезди. Които използват хубавото време за почивка и релакс.

38 години по-младата годеница на Долф Лундгрен като дъщеря на актьора
Снимки: ukrrain.com

Актьорът бе спипан да прекарва свободното си време с бъдещата си жена норвежката Ева която е само на 24 години, с която напоследък е неразделен и връзката им определено се задълбочава.

Известно е, че любимата на холивудската знаменитост работи като инструктор във фитнес зала. Преди два месеца младата девойка обяви, че е съгласна да се омъжи за Долф като публикува горещи кадри в социалната мрежа от годежа й със звездния актьор.

Долф Лундгрен предложи брак на Ема с годежно бижу
Снимка: Инстаграм

Към кадъра, на който позира с годежното бижу на пръста си тя написа: „Ощипете ме!”, сякаш не може да повярва на късмета си, че току що е получила предложение за брак.

Крокдал е на същата възраст като една от дъщерите на прочутия екшън герой, с която Ема често я объркват в социалните медии. За Лундгрен брака му с младата любовница ще му е втори поред. В продължение на 17 години той бе женен за шведската дизайнерка на бижута Анет Куиберг. От която има две пораснали дъщери, предават от ukrrain.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар