Ирина Шейк живяла в пълна мизерия (Вижте трогателната изповед на топ моделът)

Гласувайте за статията

От бедно сираче без баща красавицата се превръща в световна знаменитост по една случайност

Ирина Шейк споделя своята не лека съдба за първи път в интервю за списание ВОГ. Макар да не обича да говори за личния си живот най-красивата рускиня разкрива какво мизерно е било детството й.

Когато била на 14 умира баща й. За нея се грижи баба й Галина. Която винаги е бил нейна най-голяма опора.

Шейк винаги е мечтала да избяга от Русия и това се сбъдва само по една случайност. Майка й вижда афиш на една автобусна спирка, че търсят участнички в конкурс за красота. Тя взема Татяна (по-голямата си дъщеря) й я води на кастинга в агенцията за модели.

Ирина Шейк като тийнейджърка
Снимка: Инстаграм

Персоналът обаче забелязва по-малката Ирина, която ги придружава и веднага разбират, че са се натъкнали на нещо много специално. От този момент нататък животът на момичето коренно започва да се променя. Благодарение на кастинга за модели целия свят чува за нея.

Ирина Шейк, която в момента е на 34 г разтваря душата си пред списанието. Най-голямо внимание провлича частта от интервюто й, в което говори за своята бедност. Тя споделя, че при първото си пътуване до Ню Йорк влиза в голям супермаркет и си купува картофи.

До този момент нейното семейство никога не е купувало зеленчуци от магазина. Те сами ги отглеждали за да не гладуват и оцелеят през зимата.

Ирина Шейк с дъщеря си
Снимка: popara.mk

Тя признава пред репортерите на изданието, че за нея е много важно дъщеря й Леа да е нясно от къде идват парите и да се научи да ги уважава. Ирина казва: „Искам дъщеря ми да знае, че майка й има работа в живота си, трябва да отгледам силна жена. „Подаръците и храната не падат от небето.“, предават от popara.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар