Кейт Мидълтън е „опустошена“ от книгата за Меган и Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън е разстроена заради новата книга за Меган Маркъл и принц Хари

Кейт Мидълтън е разстроена от книгата за Меган и Хари. Биографията „Намиране на свобода“ все още не е попаднала по рафтовете, но вече стана обект на разгорещени спорове. Позовавайки се на надеждни източници, репортерите Омид Скоби и Каролин Дюранд хвърлят светлина върху съперничеството на херцозите на Съсекс с кралското семейство, довело до Мегзит.

Много внимание се обръща на херцозите на Кеймбридж. Отбелязва се, че принц Хари се е почувствал обиден от брат си Уилям след забележката му за бързината на сватбата с Меган Маркъл, но Кейт Мидълтън никога не се е скарвала със снаха си, защото никога не е била приятелка с нея.

Друг кралски експерт, Андрю Нортън, казва пред австралийското списание „New Idea“, че Кейт се чувства „опустошена“ от враждата, обхващаща кралското семейство. „Кейт несъмнено беше силно засегната от конфликта между Хари и Уилям. Тя е разстроена“, казва той.

Писателят Фил Дампиер добавя, че синовете на принцеса Даяна все още общуват, но определя разговорите им като „неестествени и трудни“. Издаването на книгата може напълно да унищожи остатъците от тяхното приятелство и да причини непоправими щети и на двете кралски семейства.

И въпреки че принц Хари и Меган Маркъл отричат, че са споделяли каквато и да е било информация с авторите на „Намиране на свобода“, Дампиер е уверен, че те мълчаливо са се съгласили с всичко. В противен случай двойката веднага би съдила Скоби и Дюранд, както направиха с британския таблоид, предават от tialoto.bg.

Кейт Мидълтън е "опустошена" от книгата за Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън е „опустошена“ от книгата за Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

В момента принц Хари и Меган Маркъл живеят в имението на Тайлър Пери заедно с 14-месечния си син Арчи. При херцога и херцогинята на Съсекс живее и майката на Меган – Дория Рагланд, която им помага в грижите за малчугана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар