Седмичен хороскоп за 9-15 август, от Овен до Дева

Седмичен хороскоп за 9-15 август, от Овен до Дева
4.5 (90%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Очертава се седмицата да е изключително благоприятна за вас, особено що се отнася до новите начинания и контакти. Ако искате нещо много силно, независимо дали става дума за личния или за професионалния ви живот, отделете малко време и формулирайте възможно най-ясно какво желаете. След това започнете да работите по въпроса – ентусиазма го имате, но без труд няма да стане.

Телец
Седмицата ще започне много добре за вас – например с някаква приятна изненада. Ще се чувствате развълнувани от развоя на събитията или от предстоящите промени, които ще очаквате с нетърпение. Важното е да не слагате спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения, тъй като сами ще си попречите.

Близнаци
Отделяйте повече време за себе си. Почивайте си и го давайте по-спокойно особено ако напоследък сте били натоварени. Каквито и ангажименти да имате, ако се разкъсвате и се опитвате да вършите много неща едновременно, само ще се преуморите. Мислете повече за себе си и за това от какво имате нужда вие, вместо да угаждате на другите и да покривате нечии чужди стандарти.

Рак
Периодът ще е благоприятен за вас, особено що се отнася до работата, професионалното развитие и финансите ви. Каквато и цел да си поставите, ако предприемате целенасочени действия, бързо ще постигнете напредък и добри резултати. Имайте предвид обаче, че в случая думата „действие“ е ключова – ако сте пасивни, сполуката едва ли ще падне от небето.

Лъв
Идната седмица ще е особено значима за вас, защото ще поставите своеобразно ново начало. Ще бъдете подтикнати да оставите миналото зад гърба си и да се впуснете напред към нови начинания и предизвикателства. Ако сте замислили мащабен проект или просто искате да пробвате нещо различно, не му мислете много, а действайте!

Дева
Пред вас ще се открие чудесната възможност да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без в ума ви да се въртят излишни грижи и проблеми. Дори да се появят такива, просто ги отпратете – точно сега нямате повод за безпокойство. Хубавото е, че през следващите дни ще имате и успехи в работата, и приятни преживявания в личния живот, като няма да е нужно да проявявате кой знае какви усилия.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар