Мариана Векилска го закъса много здраво

Мариана Векилска го закъса много здраво
4 (80%) 1 vote

Тв звездата е свалила много гарда

От близкото обкръжение на Мариана Векилска издават, че бившата тв звезда го е закъсала много здраво.

Налага й се да работи на две места, за да се издържа, след като скъса с тв кариерата си.

Преди повече от година бившата водеща доброволно напусна бранша и се устреми към евроинституциите в Брюксел. Там обаче работи едва няколко месеца.

Мариана Векилска

Тв звездата е свалила много гарда

Напролет Мариана Векилска обяви, че официално се е завърнала в България и възнамерява повече да не търси кариерно развитие в чужбина. За нейна изненада обаче, тя така и не получи покана от нито една медия, за да води свое предаване.

Това принудило тв звездата да свали гарда и да си търси обикновена работа. От свои познати Мариана научила, че има отворени позиции за главни експерти в дирекция „Музеен маркетинг, връзки с обществеността и международна дейност“ към Военноисторическия музей в София.

Мариана Векилска подала документите си и била сред одобрените, тъй като покрила всички критерии за висше образование и опит. После обаче се явила на триетапен конкурс. Първо била на тест в края на юни, после имала практически изпит, а накрая и интервю.

Векилска се справила с всички задачи и подписала договор с музея за позицията главен експерт. Справка сочи, че основната ѝ заплата е 1050 лева, докато колегите ѝ в телевизиите получават по около 4-5 хиляди лева и нагоре месечно възнаграждение.

Тъй като сумата не била достатъчна на журналистката, за да успява да покрива разходите си и да се грижи пълноценно за своя син, тя се хванала и на втора работа.
Мариана заимствала идеята на приятелката си Ани Цолова за провеждане на семинари. Тя обаче не създала своя фирма като нея, а се присъединила към пловдивска такава.

Там Векилска се занимавала с водене на лекции по бизнес етикет и комуникация. Провеждала ги онлайн и вече дори завършила първата си сесия с 8 души.
Не става ясно обаче каква е цената на услугите ѝ. В същото време цената на конкурентката ѝ в бизнеса Ани Цолова е 350 лева на човек за 1-дневно обучение, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар