Скандална плеймейтка влиза във „Фермата“. Коя е тя?

Гласувайте за статията

Предаването стартира на 5 септември

Скандална плеймейтка влиза в шестия сезон на „Фермата“.

Тя ще е сред тазгодишните участници на риалитито от ефира на Би Ти Ви.

Само преди дни 27-годишната блондинка се забърка в грандиозна кавга. Тя обвини коафьорката Вили Боршукова в побой, която пък извади записите от камерите в салона й, показващи, че такъв няма.

"Фермата"

Предаването стартира на 5 септември

Снимките на новия сезон на „Фермата“ са започнали миналата събота, 1 август. На същия ден Жанета Осипова е оставила съобщение до приятелите си в социалните мрежи. Тя пише, че й се налага да отсъства за неопределен период от време.

Жанета, както и всички останали участници в аграрното предаване, плюс целия екип зад камерите – близо 200 души, са преминали задължителни тестове за коронавирус. За щастие резултатите на всички са отрицателни.

Освен Осипова, в каста има още една популярна дама – младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали.
Гласът на 29-годишната Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, САЩ, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Тя е гласът на видеоклипа към „Зайди, Зайди“, гледан над 3 милиона пъти в „ЮТюб“.

В последните години народната певица, която живее и работи в Лондон, прави съвместни етнохаус проекти с популярни диджеи.
Шестото издание на „Фермата“ стартира на 5 септември и ще припомни както на участниците, така и на зрителите изконните български ценности – трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите.

Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта. В състезанието за 100 000 лева всички ще усетят и магията, която по неповторим начин носи българската народна музика, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар