Горещи разкрития за правосъдния министър Данаил Кирилов (СНИМКИ)

Горещи разкрития за правосъдния министър Данаил Кирилов (СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Като младеж не мечтаел за кариера в правните науки

При все, че правосъдният министър Данаил Кирилов е в епицентъра на скандалите, съумява да запази личния си живот далеч от хорското любопитство.

През този юни правистът празнува 50-годишен юбилей. Най-важните хора в живота му, са неговата съпруга Нина и порасналата им вече дъщеря Мария. Щерката на Данаил Кирилов, която през 2017 г. завърши престижната Втора английска гимназия в София, в момента е студентка по химия и фармацевтика в елитен университет в Англия.

Данаил Кирилов

Данаил Кирилов с дъщеря си

Половинката му Нина пък е завършила история и география в Софийския университет, където всъщност се срещат с Кирилов. Щастливо женени са от много години. Министърът е домошар по душа. Признава, че е иззел част от задълженията на съпругата си и е същински кулинарен корифей. Най-добре приготвял винен кебап, както и всякакви видове риба.

Всъщност с рибата е свързано и едно от неговите хобита. Правосъдният министър имал голяма колекция от въдици, но най-много му допадал речният риболов. Не го спирали нито жегите, нито студовете, за да релаксира с хобито си. Малцина знаят, че всъщност Данаил Кирилов е творческа натура. Още от малък се увличал по музикалното изкуство. Стиловите му предпочитания са свързани най-вече с рока, а като по-млад вземал уроци по пиано.

Любопитна подробност е, че роденият в Димитровград Кирилов, който е възпитаник на математическа гимназия, като младеж не мечтаел за кариера в правните науки, а в журналистика. Когато кандидатствал, не го приели и бързо се пренасочил към други специалности. Едновременно с правото обаче се явил и на изпити във ВИТИЗ. Приели го театрална критика и драматургия. Той обаче преценил, че не можел да „тика“ две образования едновременно, и се отказал от Театралната академия.

Друга подробност, която малцина знаят за него е, че умее да обезврежда всякакви видове бомби. Докато служел като войник в Плевен и на летището в Горна Оряховица, специализирал като сапьор. Разбирал от всички видове взривове, но използвал ценните си познания само за обезвреждане на всякакви мини – пехотни, противотанкови, партизански, дори най-опасните – скачащите, пише retro.bg.

Данаил Кирилов

Риболовът е едно от хобитата му

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар