Изненада! Вижте новата тръпка на Слави Трифонов (ФОТО)

Гласувайте за статията

Този път може да излезе нещо по-сериозно

За никого не е тайна, че на Слави Трифонов от години не му върви в любовта.

Той свикна да бъде сам, особено след раздялата си преди време с голямата си любов Магдалена Ангелова.

Слави Трифонов

Този път може да излезе нещо по-сериозно

В момента обаче, в личния живот на шоумена определено има раздвижване, при това положително. Запознати издават, че той има нова тръпка. Едва ли е изненада, че тя отново е жена, която се занимава с психология, подобно на предишната му изгора.

Става въпрос за 29-годишната психоложка Лилия Стефанова. Дългия я покани още преди няколко месеца да води рубрика в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя вече може да се похвали и със собствено предаване, заради което шоуменът прецака бившата си голяма любов – Магдалена.

Сексапилната Лилия напълно е омаяла Слави Трифонов. Според слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални отношения с нея. Двамата често вечеряли заедно в дискретен и скъп ресторант в столичния квартал „Изток“. Според запознати, блондинката често посещавала и жилището на Трифонов в комплекса „Делта хил“ край Перник и оставала да пренощува там, пише „Уикенд“.

Факт е, че явно Слави Трифонов е видял потенциал в лицето на блондинката, защото досега финансираше единствено програми, излъчвани в делничните вечери. През останалото време в телевизията му вървят повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова засега се радва на свободно екранно време и доста специално внимание от страна на шефа. Всеки уикенд блондинката е в компанията на Боби Стар Репортерс, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар