Мика Стоичкова изби рибата

Мика Стоичкова изби рибата
5 (100%) 2 votes

Наследницата на Камата отдъхва във вилата на Ескобар

Щерката на златния български футболист от близкото минало Христо Стоичков – Мика Стоичкова, изби рибата.

Продължава да расте броят на заразените с Ковид-19 в Латинска Америка и в частност Мексико. По всичко личи обаче, че Мика Стоичкова не се плаши от черните статистики.

Мика Стоичкова

Наследницата на Камата отдъхва във вилата на Ескобар

Голямата дъщеря на Христо Стоичков е пристигнала в страната на 12 юли – 48 часа след рождения си ден, за да си подари луксозна ваканция за празника. Даже луксозна е, меко казано. Мика е отседнала не къде да е, а в имението, което някога е принадлежало на кокаиновия крал Пабло Ескобар.

Наследницата на Камата е резервирала за своята почивка няколко нощувки в хотел „Casa Malca“. Той се намира в Тулум – един от най-старите градове на маите, а в днешни дни важен туристически център за района на щата Кинтана Ро. Всяка стая и суит е с интериор в елегантно бяло и гледа към градините или Карибско море.

След смъртта на Ескобар през 1993 г. имението запустява и стои в забвение почти 20 години. През 2012 г. американският галерист и колекционер Лио Малка купува къщата за 17,5 милиона долара. Постепенно придобива все повече земя в непосредствена близост и започва да строи ниски къщички. Те са копие на основната. Така в рамките на три години превръща имението на Ескобар в бутиков хотел, като инвестицията му достига 100 млн. долара.

Изглежда, че в „Casa Malca“, Мика Стоичкова не е сама, а с компания. Дали я придружава новият ѝ приятел на този етап остава мистерия. С мъж или без мъж, младата жена се забавлява на яхти, разходки из естествения рай от тропически и мангрови гори и се глези сред дизайнерски лукс и екзотични специалитети от ютаканска и мексиканска кухня, които ресторантът в хотела предлага на гостите си.

От Тулум Мика Стоичкова зарадва последователите си в социалните мрежи и най-вече силния пол с горещи кадри от ваканцията си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар