COVID-19 порази актьор от „Под прикритие“

Гласувайте за статията

Актьорът получи стотици пожелания за бързо възстановяване

COVID-19 порази актьор от хитовия български сериал „Под прикритие“.

Актьорът Пламен Манасиев е болен от COVID-19. За щастие не се налага да лежи в болница – в момента е в родния си дом в Бургас при майка си и сестра си, но се е изолирал в отделна стая.

Актьорът получи стотици пожелания за бързо възстановяване

„Скъпи приятели, със съжаление трябва да съобщя, че тестът ми за COVID-19 се оказа положителен. Направих го веднага след първите симптоми, така че не би трябвало давността да е на повече от 3 дни. Тези, които са имали контакт с мен през това време, нека бъдат внимателни! Съжалявам за причиненото безпокойство и проблеми!“. Това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук асът на театър „София“ и звезда от култовия сериал „Под прикритие“.

„Температурата ми играе, на моменти ме втриса, отпаднал съм. Чувствам се като със силна настинка, но се надявам скоро да се оправя“, обясни 56-годишният Манасиев пред „Монитор“.
Той каза още, че няма подозрение откъде може да се е заразил с коварния вирус. Като активно играещ актьор обаче е имал контакти с много хора.

В коментарите под поста на Пламен във Фейсбук вече има стотици коментари, с които приятели артисти и почитатели го подкрепят и му пожелават скорошно оздравяване, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар