Потрес! Тризначката Надежда: Цигански булгаре, умрете от злоба и завист! (виж тук)

Потрес! Тризначката Надежда: Цигански булгаре, умрете от злоба и завист! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Тризначката Надежда си навлече справедливия гняв на потребителите!

Тези цигански булгаре умират от агресия и злоба. И Господ да ходи по земята, няма да ви помогне. С този коментар изригна от Лондон една от тризначките – Надежда.

тризначките

Тризначката Надежда отново се изцепи

Думите блондинката написва в личния си профил във Фейсбук. Поводът за острия коментар е молбата на мадамата за работа в Лондон, която публикува в профила си, и последвалата дискусия.

В разговора с други наши сънародници, повечето от които живеещи на Острова, Надежда получава предложение за работа като чистачка срещу близо 10 паунда на час и още 4 за транспорт всеки ден.

Изисква се оправяне на легла с чисто спално бельо и хавлии, както слагане на шампоан, душ гел и сапун във всяка стая. Предложението идва от Славка Илчева, която й препраща обявата за работа.

„Аз почистване не търся! Всички чистачки в Англия са професионални свир*аджиийки, да не пропусна и сервитьорките (това е системата на България).

Предлагаш нещо, което аз съм съдила десетки компании и отново искаш да се изгавря със себе си, няма как…. ще прося на улицата, докато не премахна тези документи от гнусната държава, която смуче от нас като паразит“, пише Надежда Станчева.

Като вестник „България Днес“ оставя в почти непроменен стил изказа й. (Скрийншот от квалификациите на блондинката вижте в галерията).

В дискусията се намесва Йордан Куртев, който казва на тризначката: „Работа ти намират ма, парцал“. Това още повече вбесява Надежда и точно тогава тя отговаря:

„Сега всички ще се убедят кой кого обижда и кой умира от агресия и злоба (тези цигански булгаре) и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне….“.

Следва нова порция взаимни упреци, като накрая Надежда заявява: „Правя последен опит да видя колко агресия има към нас, за да си махна документите, че съм българка“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Потрес! Тризначката Надежда: Цигански булгаре, умрете от злоба и завист! (виж тук)”

  1. Пенчо Доколенков

    авг. 08. 2020

    Патка !!!!! Е, идва от проста пyтка, което за нея е едно и също.

Добавете коментар