Камелия: Приятелство между колеги не съществува! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Камелия сподели кой е най-добрият й приятел

Камелия е категорична, че приятелство между колеги не може да съществува. „Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги, двама души приятели и в същото време колеги, те трябва да са много израснали като хора, като човешки същества вътрешно.

Приятелството е чисто споделяне, подкрепа. То не е състезание“. Това споделя поп фолк изпълнителката Камелия в интервю за вестник „Телеграф“. Певицата е откровена, че Цветин, мъжът до нея, е най-добрият й приятел.

„Да, той е най-добрият ми приятел, защото за мен приятелството включва всичко. Да те познава един човек такъв, какъвто, дори ти не се познаваш, да нямаш срам, да нямаш страх. Да се разкриеш, да се разтвориш емоционално в слабости, трудности – това е приятелството.

Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и съветите му са чисти – това за мен е приятелството и аз го имам в очите на Цветин и цялото му присъствие в моя живот. Това е дълъг път. Ние също сме имали трудни моменти с раздели.

Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, а да напаснеш с другия, така че да не губиш себе си, но да не загубиш човека, когото обичаш. И да не го наранят тези остри връхчета“, казва поп фолк изпълнителката.

Камелия разкри, че Цветин е най-добрият й приятел сн. Инстаграм

Камелия разкри, че Цветин е най-добрият й приятел сн. Инстаграм

Камелия разкрива, че не може да мълчи. Дори в моменти, когато е гневна, бързо й минава и може да говори. За Цветин разказва, че е в другата позиция – обича при определена ситуация да се затваря и да мълчи. В началото това дразнело изпълнителката, но с времето се напаснали, предават от hotarena.net. Поп фолк изпълнителката и нейният любим са заедно вече 22 години и са преминали през много трудности, но са успели да запазят връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Камелия: Приятелство между колеги не съществува! (Вижте какво разкри)”

  1. Mitko

    авг. 11. 2020

    Krastavici na tyrkaleta. Az sym priatel s nekolko zheni, koito ne mislat samo za ebane.

Добавете коментар