Край! Сватбата на Джей Ло и Родригес пред провал (Певицата не иска повече деца – Подробности)

Гласувайте за статията

Многоочакваната сватба на певицата със спортиста май няма да я бъде

Джей Ло и Алекс Родригес са започнали да продават общите си имоти, да поделят парите си и да сложат край на връзката си като се разделят по живо и по здраво.

Поне така твърдят световните медии, които пишат, че нещо с венчавката на знаменитостите куца. И то не заради пандемията от коронавирус, а заради загасването на любовната им страст.

Ще станем ли свидетели на провалената сватба на Джей Ло и Алекс Родригес?
Снимка: Инстаграм

Връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес не е същата, каквато бе в началото. Спортистът е крайно притеснен от факта, че половинката му непрекъснато се снима гола и показва тялото. Така твърдят негови приятели, които казват, че им се оплакал.

Тези слухове за проблеми във връзката им се появиха когато годениците отмениха датата на сватбата си заради пандемията. Тя трябваше да се състои в Италия това лято. Някои от чуждите медии подозират, че коронавируса е бил само причина да преосмислят такова важно решение, като това да узаконят брака си и да се обвържат за цял живот.

Говори се, че бившият бейзболен играч още в началото на любовта им поискал от Джей Ло да му роди още деца. Тя обещала да го направи ако останат заедно поне една година. Но в последствие променила първоначалното си мнение и Алекс бил страшно разочарован от бъдещата си законна половинка, предават от ubavinaizdravje.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар