Американски избори 2020: Русия саботира Байдън, Китай не иска втори вот за Тръмп (Още за политическите схеми)

Гласувайте за статията

Новите американски избори за 2020 се оказват повече от интересни

Ако скоро не сте гледали интригуващ сериал и ви е скучно, вземете си пуканки и се настанете удобно пред телевизорите за редовните емисии новини. Новите американски избори за 2020 година ще бъдат повече от интересни. А както изглежда и по-забавни от всякога.

Така например, президентът на Съединените щати сам обвини опонента си от демократите Джо Байдън, че е против Бог и ще отнеме правото на американците да се защитават с оръжие. Повод за коментарите са изявленията на Байдън, че именно Бог и католическата вяра го водят към върха.

В Охайо, който е ключов и за двамата кандидати за Белия дом, Тръмп е втори след Байдън. И именно по тази причина се опита да го уязви на религиозна тема. Междувременно от службите за контраразузнаване в САЩ излязоха с официални изявления относно факта, че Русия, Китай и Иран се опитват да повлияят на президентските избори в САЩ.

В едно изключително необичайно публично съобщение, директорът на Националния център за контраразузнаване и сигурност Уилям Ивнин твърди, че тези страни използват онлайн дезинформация и други средства, за да се опитат да повлияят на американските избиратели и да предизвикат вълнения, с цел подкопаване на доверието на американските избиратели в демократичния процес.

„Опонентите ни отвън също могат да се опитат да се намесят в изборите на САЩ и да саботират процеса на гласуване, или да променят резултатите, а също и да поставят под съмнение тяхната достоверност“, предупреди той.

Според последните новини от САЩ, самият Тръмп лобира за подкрепа от Москва. И получава такава. В замяна изтегля войските на САЩ от Близкия изток и оставя тази зона под влиянието на Кремъл.

Американските избори 2020 се превърнаха в трилър сн. Уикипедия

Американските избори 2020 се превърнаха в трилър сн. Уикипедия

Китай от друга страна е твърдо против Тръмп. Скандалът с мрежата „Тик — Ток“ беше последната капка в чашата на търпението на Пекин. От самото начало на избора на Тръмп, неговите действия са срещу Китай. И това е причината от там да правят всичко, за да възпрепятстват повторното му избиране за държавен глава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар