Гала успя да натири Ева Веселинова

Гала успя да натири Ева Веселинова
3.2 (64%) 15 votes
Изкусителката Ева Веселинова горчиво съжалява за голите си снимки

Ева Веселинова 2 години работи в „На кафе“ като коментатор редом до Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, но наесен няма да бъде част от предаването – разкрива в. „Уикенд“. Запознати твърдят, че усмихнатата блондинка е недолюбвана от колегите си и най-вече от водещата Гала. Това е и причината изненадващо да напусне екипа на сутрешното токшоу – отбелязва изданието.

Ева Веселинова сподели, че през август ще се отдаде на почивка, а какво й предстои през септември, все още не знае. Тя се сбогува със зрителите и в социалната мрежа.
„Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена“ – написа Ева Веселинова.

Говори се, че Гала вдигнала мерника на по-младата си колежка още в началото на съвместната им работа. Непосимостта й към Веселинова личеше дори от малкия екран.
Веселинова стана известна с голите си снимки, след които фокусира вниманието върху себе си. Сега русата дама от Сливен твърди, че съжалява за кадрите, но вече е късно. Тя споделя, че голите снимки сега й пречат да изгради име на сериозна журналистка.

Гала успя да изрита Ева от предаването си „На кафе“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар