Изхвърлиха страшилището Митьо Очите от бизнеса с дрога на морето

Гласувайте за статията
Големият враг на Митьо Очите – Жоро Троянеца, го измести от наркобизнеса по Южното Черноморие

Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, който от година и половина търка наровете на ареста като бос на престъпна група за търговия с дрога, рекет и умишлени палежи, вече не контролира бизнеса с наркотици в курорта Слънчев бряг – разкрива „Уикенд“. За революционната промяна в морския престъпен свят свидетелстваха както полицаи от Бургас, така и източници на изданието в ъндърграунда.

През този летен сезон посетителите на плажните дискотеки и барове на Слънчака си пазаруват кокаин и синтетични наркотици от татуирани бургаски батки, които обаче не са част от организацията на Митьо Очите. Дилърите, ръководени от мъж с прозвището Млекото, работят за бургаския престъпен бос Георги Николов-Троянеца.

Макар това лято оборотите от търговията с дрога на Слънчев бряг да са спаднали неимоверно, седмично бандата на Троянеца пласира около килограм кокаин и над 1000 хапчета екстази – пресмятат местните. Част от дрогата на Слънчев бряг се продава на чуждестранни туристи от проститутки и маскирани като стриптийз барове публични домове, които също се контролират от Жоро Троянеца.
Новият бос на дрогата е известен като един от най-заклетите врагове на Митьо Очите и бандите на двамата са влизали нееднократно в жестоки сблъсъци по Южното Черноморие – припомня изданието.

Троянеца зае нишата на Очите на юг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар