Защо вече няма да видим в ефир Деси Банова?

Защо вече няма да видим в ефир Деси Банова?
5 (100%) 1 vote
Половинката на Плевнелиев – Деси Банова, се отказва от телевизията

Бившата водеща на времето Деси Банова смята окончателно да обърне гръб на телевизията – пише в. „Уикенд“, като се позовава на сигурни източници. Екссиноптичката сериозно обмисля да смени ефира на Нова ТВ с работа при мъжа си Росен Плевнелиев, която да съвместява по грижите за двете си деца. Тя вече е участвала в няколко бизнес инициативи заедно с предишния президент на България и според слуховете се представя доста добре – отбелязва изданието.

Русокосата госпожа продължава да се води част от екипа на Нова ТВ. В официалната й визитка на страницата на медията се съобщава, че истинското й призвание е като водеща на прогнозата на времето, въпреки че в момента, в който стана ясно, че свива любовно гнездо с президента, тя се преквалифицира от синоптичка в автор на рубрика в телевизията. Говори се, че мястото й там ще се пази най-късно до Нова година, а след това самата Деси Банова щяла да обяви, че напуска. Това най-вероятно ще стане в края на тази или в началото на другата година.

В момента Банова кара втора година отпуск по майчинство – синът й Йоан се роди през октомври, 2018 г. Това означава, че майката има право на платено майчинство до октомври, 2020 г. После по закон й се полагат 2 месеца платен годишен отпуск, който изтича през декември.

Телевизията ще остане минало за Деси Банова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар