Истината: Ето защо Десислава, Мария и Малина напуснаха Пайнер!

Ето защо трите певици напуснаха Пайнер
0

Трите певици напуснаха Пайнер, но ето коя е причината за това!

От седмица насам най-актуалният въпрос в поп фолк средите е защо Мария, Малина и Десислава изненадващо напуснаха Пайнер. Всъщност въпросът не е зададен правилно! Динозавърките на чалгата не са „напуснали“, а са се пенсионирали, коментират техни по-млади и актуални колежки.

Пайнер
Ето защо трите певици напуснаха Пайнер

Трета възраст

Застаряващите изпълнителки правилно са усетили, че е крайно време да дадат път на по-свежите имена в музикалния гигант. Те отдавна не са актуални – не само с песните си, но и по дискотеките, където не успяват да осигурят достатъчно публика.

„Ресторантьорите все по-рядко започнаха да канят Мария, Десислава и останалите по-стари певици, тъй като не пълнят клубовете. Може би в крайна сметка те са се примирили, че има и по-атрактивни от тях и да решили да отстъпят“, коментират в поп фолк средите.

Решението на Мария, Десислава и Малина да се оттеглят ще отрази положително не само на самите певици, които вече видимо не издържат на темпото на младите попълнения, но и на компанията.

Пайнер отдавна имаше нужда да обере паяжините и да се отърве от прашлясалите си кадри, но явно от уважение към тях не им показваше вратата“, коментират в шоубизнеса.

Разцвет

Излиза, че слуховете за фалита на Пайнер не само са силно преувеличени, но и точно обратното – компанията върви към своя апогей. От началото на година гигантът отваря нови студиа със свръх модерна техника, а във фирмата постъпват нови и нови изпълнители.

Неслучайно последните песни, които отлюспените певици на Пайнер направиха, претърпяха пълен провал. В YouTube гледанията на клиповете им са нищожни, докато новите проекти на Ариа, Фики, Яница и Десита, например, оглавиха трендинг класациите за отрицателно време.

Прозрението

„Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от Пайнер. Реших да продължа напред сама!“, съобщи Десислава миналата седмица.

А под поста й заваляха коментари, в които фенове й припомнят за последния й злощастен опит да „продължи сама“. Резултатът – 0 хитове, 0 участия и скорошно допълзяване обратно в компанията.

„Аз съм на 38 и взех решението в една от най-хубавите си години да сложа край на моите клубни изяви и да се разделя като цяло с музикалната сцена. По-добре е да се оттегля навреме, без да се превръщам в резил“, мъдро разсъждаваше Мария, напускайки компанията.

По всичко личи, че певицата най-сетне е успяла да прозре дългогодишния застой в кариерата си. Както и фактът, че всеки жалък по-нататъшен опит за пиар ще бъде неуспешен, пише Хотарена.нет.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.