Брадли Купър на среща с Дженифър Гарнър на плажа (Вижте как флиртуват – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът прежали Ирина, закача се с бившата на Бен Афлек

Най-неочаквано Брадли Купър бе забелязан да прекарва цял ден на плажа с актрисата Дженифър Гарнър. Любопитна подробност е, че срещата на актьорите се състоя непосредствено, след като стана ясно, че Гарнър е зарязала гаджето си Джон Милър, след двегодишна връзка.

Знаменитостите бяха снимани на плажа в Малибу миналата сряда и изглеждаха досущ като влюбени. Смееха се , забавляваха се и видимо флиртуваха.

Брадли Купър флиртува с Дженифър Гарнър на плжа, но се твърди, че са само приятели
Снимки:.elle.ru

Двойката бе придружена от чаровната дъщеря на Брадли Леа, която си играеше като строи пясъчни кули. На 3-годишната сладурана й бе много интересно да превръща кулите в красиви замъци.

Никой не можа да повярва, че Дженифър се е разделила с бизнесмена Милър сериозно. Всички мислеха, че двамата пак ще се съберат, но се говори, че Джон се е върнал при бившата си половинка и това провокира слуховете за романс между Брадли и Гарнър.

Според Washington Post обаче всякакви романтични подозрения относно тези двамата са изключени. Според близки до холивудската звезда те са колеги, които ги свързва само приятелство и то много отдавна, предават от руското издание на списание elle.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар