Бившата на президента на море с гадже (Защо Гинка Кесякова крие самоличността му?)

Гласувайте за статията

Първата съпруга на президента на романтична морска почивка в Лозенец

Първата съпруга на президента Румен Радев се отдаде на заслужени летни емоции. Тази година Гинка Кесякова, която изпрати дъщеря си като абитуриентка ще изкара полагащата й се годишна отпуска в Лозанец. Но този път няма да е в голяма женска компания, както почиваше до сега.

Чаровната бивша половинка на държавния глава била в компанията на мистериозен господин, разказват свидетели. Тя веднага била забелязана в курорта и макар, че никога не е обича да е под светлините на прожекторите, направила впечатление с ефектната си външност.

Бившата на президента сияе след развода
Снимка: ХотАрена

Никой обаче не знае с кого банкерката споделя лятната си ваканция. Кесякова крие самоличността на господина, който й прави компания. След като законно се разведе с Румен Радев Гинка се бе отдала само на децата си и нямаше любим до себе си.

После се разбра, че неин колега често я изпраща и се заговори, че има отношения с него. Мина известно време и тя бе забелязана на среща в центъра на София с друг обожател, с когото разведената дама показа известна близост и той я заведе на театър.

Експрезидентската съпруга е грижовна майка на две деца, които може вече да са пораснали, но тя е отдадена на ангажиментите си към тях и не иска да афишира публично интимния си живот, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар