Страшни разкрития за Кейт Мидълтън видяха бял свят

Страшни разкрития за Кейт Мидълтън видяха бял свят
3 (60%) 2 votes

Журналист на CNN остро критикува действията на херцогинята на Кеймбридж

Изплуваха страшни разкрития за съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

След сватбата на Меган Маркъл и принц Хари много фенове на кралското семейство бяха сигурни, че бившата звезда на „Костюмари“ не се разбира с Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Кеймбридж усети заплаха в лицето на снаха си и веднага се отказа от идеята да поддържа добри отношения с нея.

Кейт Мидълтън

Журналист на CNN остро критикува действията на херцогинята на Кеймбридж

Въпреки това, неотдавнашните разкрития на близки до кралското семейство хора опровергават тези слухове. Съобщава се, че никога не е имало истинска война между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Принц Хари обаче отдавна се е сблъскал с обида срещу принц Уилям.

Според източници в чуждестранната преса, в самото начало на новия роман на по-малкия му брат, Уилям – винаги разумен и рационален, какъвто е подходящ за бъдещ крал, го предупредил да не бърза за сватбата. Херцогът на Съсекс приел този съвет присърце, приемайки го като пълно недоверие.

Източниците твърдят, че от самото начало Кейт Мидълтън би могла да помири братята, но тя избрала да не прави нищо. Просто стояла отстрани и изчаквала британските таблоиди да разкъсат Хари и Меган.
Журналистът на CNN остро критикува действията на херцогинята на Кеймбридж, като твърди, че тя е основният злодей в кралското семейство, пише „Тялото“.

Според Бернадет Джакомацо, Кейт безмилостно хвърлила Меган и Хари „под автобуса“, за да изглежда като „многострадална жертва“ и „послушна кралица“ на заден план.
„Колко блестящо е, Кейт Мидълтън. И колко коварно. Не е чудно, че се вписвате толкова добре“, коментира Джакомацо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар