Ивайло Захариев се престраши и показа новата си изгора (ФОТО) Преглеждания: 2268

0
Оценете този post

Новата му изгора е родом от Асеновград

Чаровният актьор Ивайло Захариев се престраши и показа на широката общественост новата си изгора, заради която заряза съпругата си и двете си деца.

Актьорът Ивайло Захариев, станал известен с ролята си на Мартин от „Под прикритие“, е забелязан в компанията на руса жена. До неотдавна той категорично отхвърляше тези слухове и твърдеше, че няма замесен трети човек в отношенията им.

Ивайло Захариев
Новата му изгора е родом от Асеновград

Най-накрая Ивайло Захариев реши да спре да се крие и да оповести коя е жената до него. Оказа се, че новата му изгора е именно въпросната руса жена.
Новата изгора на Захариев се казва Станислава и е родом от Асеновград.

Най-странното е, че преди сватбата си с Миряна, той дори не я целунал.
По време на ритуала, в който Ивайло и Миряна си разменили обети, младоженците си обещали, но не се заклели, че ще са си верни докато смъртта ги раздели. Едва, когато пастор Калоян Курдоманов изрекъл: „Иво, можеш да я целунеш“, Захариев вдигна булото на младоженката и за сефте дарил с целувка Миряна.

Изглежда вече Ивайло е на друго мнение и няма проблем да бъде интимен с новата си половинка. Това личи по многобройните им снимки в социалните мрежи.

„Любовта е дълго търпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява“, пише Станислава под една от снимките с Ивайло, пише show.blitz.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.