Те са идеалните манипулатори!Далеч от тези зодии

Гласувайте за статията

Умеят здраво да манипулират останалите

Тези зодии не само лъжат, но го правят с охота. Не само лъжат с лекота, но го правят по-добре и от останалите знаци в зодиака.С тях трябва да се внимава много и да не им се доверяваме напълно, съветсват астролозите.

Добре е да си имате едно наум, ако сред вашите познати или любими имате хора от тези зодии:

зодии

Те са опасни лъжци, сн. Фейсбук

Овните са приятни за разговор. Усещането за полезност им допада. Хората от този знак са много целенасочени и непоколебими.

С тях обаче не се общува кой знае колко лесно, ако нямат желание за това.

Голяма част от живота им се върти около работата и обикновено общуването им с останалите също е главно заради това нещо.

Много често Овните могат да скрият информация от другите, защото държат да са най-информирани и да знаят най-много.

Овенът вярва само и единствено на най-близките си роднини и семейство.

Къде без тях, Близнаците? Представителите на тази зодия умеят да лъжат като за световно. Те не само лъжат, но и много лесно издават тайните на другите.

Могат да ви предадат във всеки един момент и дори не се замислят за последствията, а прехвърлят отговорността върху вас.

Най-лошото е, че никога няма да разберете дали тези хора ви казват истината или ви лъжат.Ако един Близнак реши да ви излъже съзнателно, абсолютно никога няма да успеете да го хванете.

Рибите лъжат много,
но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

Скорпионът е манипулатор и никога няма да се посвени да ви излъже, за да ви убеди в неговата истина.

Представителите на тази зодия лъжат и за да поддържат образа, който са си създали. Трудно им суе хваща лъжата обаче, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар