Лекарка от Китай разкри: Коронавирусът е лабораторен експеримент, Ухан беше само предлог! (Още разкрития)

Лекарка от Китай разкри: Коронавирусът е лабораторен експеримент, Ухан беше само предлог! (Още разкрития)
4 (80%) 1 vote

Лекарка от Китай разкри: Коронавирусът беше пуснат лабораторно!

Лекарка от Китай направи скандални разкрития. Д-р Ли Мен-Ян избяга от страната си, за да оповести своята истина за произхода на Covid-19, който зарази близо 20 милиона души по целия свят.

Мен-Ян е един от най-уважаваните професори в Хонконг и твърди, че вирусът е произлязъл от лаборатория, свързана с Китайската народноосвободителна армия.

Тя споделя, че докато учела в лабораторията, установила, че вирусът се разработва като биологично оръжие. А също така и че се предава от човек на човек. В интервю за „Lude Press“, лекарката обяснява и как е стигнала до откритието, че вирусът не се проявява спонтанно в природата. А проблемът с него е доста по-сериозен. Освен това тя е съобщила на ръководителя на своя екип, който просто й стиснал ръката и я отпратил, съобщават от „Фокс нюз“.

„Пазарът в Ухан послужи просто като източник и предлог. Вирусът не се появи там, а в лаборатория. Всичко беше планирано предварително. Не знам дали случайно или умишлено бе пуснат. Знам само, че този вирус е създаден изкуствено“, казва още лекарката.

След разкритията, които прави, тя е принудена да избяга в САЩ, за да спаси живота си.

„Дойдох в Съединените щати, защото само тук мога спокойно да кажа всичко, което се случва. И не се боя, че може да бъде нападната или арестувана.

Когато най-накрая започнаха да ме вземат сериозно в Хонконг, казаха ми да млъкна и да внимавам. Тогава разбрах, че трябва да бягам“, каза още д-р Ли.

Лекарка от Китай разкри истината за коронавируса сн. You Tube

Лекарка от Китай разкри истината за коронавируса сн. You Tube

Пандемията от коронавирус започна още в края на миналата година, когато властите в Ухан съобщиха за подозрително увеличаване на болните от пневмония. Но тогава от СЗО не обърнаха внимание. По-късно Китай призна, че има епидемия от коронавирус, но опитът да затвори границите си и да блокира заразата беше неуспешен и тя плъзна из цяла Европа и света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар