Масимо от „365 дни“ преживя истински кошмар заради Бейрут (Ето какво сподели Микеле Мороне)

Гласувайте за статията

Масимо от „365 дни“ преживя истински кошмар, Микеле Мороне неузнаваем

Актьорът Микеле Мороне преживя истински кошмар заради Бейрут. Масимо от хитовата поредица „365 дни“ беше женен за ливанска дизайнерка, която преди няколко години го напусна. Актьорът й повери двете им деца, а семейството живее в Ливан. Трагедията с взрива, при който загинаха стотици граждани, стана причина за сериозни притеснения.

Италианският актьор, който подлуди света и всички момичета с участието си във филма „365 дни“ призна, че за него трагедията е била истински кошмар. Хиляди се включиха с кадри в социалните мрежи. Актьорът обаче говори за синовете си — Маркъс и Бранд, които са там с майка си Руба Сааде и в момента живеят в Бейрут. Хиляди притеснени фенове изпратиха съболезнователни съобщения и питания до актьора, дали семейството му е добре и имат ли нужда от помощ. Трогнат, младият артист заяви, че всички са добре.

„Благодаря ви много за съобщенията. Моите деца са спасени и семейството ми е добре. Утре те ще се върнат обратно в Италия. Обичам ви. Мик“, пише Мороне.

Той има над 9,6 милиона потребители в Инстаграм и се обръща към тях всеки ден.

Микеле Мороне е истински пример, как просякът става принц. Младежът се отказва от кариерата на актьор и става градинар, когато го канят да участва в прослушването за филм по книгата на Бланка Липнинска.

Писателката веднага го харесва и настоява пред режисьорката да му даде шанс. А химията между него и екранната му партньорка е изключителна.

Микеле Мороне проговори за семейството си сн. Инстаграм

Микеле Мороне проговори за семейството си сн. Инстаграм

Двамата вече работят по продължението на филма, но не е ясно, кога то ще види бял свят. Що се отнася до актьора, след успеха на филма, той се превърна в звезда, буквално за една нощ. И в момента не може да се оплаче от оферти за снимки, дори и по време на пандемията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар