Виктория Бекъм се разочарова от силикона и го махна (Вижте кои звезди зарязаха пластиките?) Преглеждания: 1750

0
Оценете този post

Дизайнерката си увеличи бюста на 4-ти размер, но установи, че изглежда нелепо

В младостта си Виктория Бекъм бе с прекалено малки гърди, поне според собственото си мнение. Дизайнерката си сложи силикон и от 2-ри  размер се сдоби с 4-ти. Пластичната й корекция определено бе много забележима.

Само, че пищният й бюст изглеждаше някак си не на място и даже доста странно на слабата фигура на Пош. Така, че всички бяха много щастливи когато успешната дизайнерка си върна предишния размер на гърдите.

Виктория Бекъм преди и сега
Снимки: graziamagazine.ru

Рене Зелуегър също е сред звездите осъзнали, че са направили грешка с прекалените си корекции. Какво ли не направи със себе си за да запази вечна младостта си. Но когато на едно събитие се появи с прекалено надути устни, установи, че никак не й подхождат. Всички започнаха да ги обсъждат и не само тях, но и корекцията на очите. Тогава Зелуегър разбра, че е прекалила с пластиките и реши да си върне предишния вид.

Рене Зелуегър
Снимки: graziamagazine.ru

Преди пет години Камерън Диас се повлия от модата на пълните устни. Ако се вгледаме внимателно можем да видим колко по-обемни са били преди нейните устни. Тя се довери на козметик и си сложи филъри, но преди една година разбра, че е сгрешила и махна подобренията, предават от graziamagazine.ru.

Камерън Диас
Снимки: graziamagazine.ru

Кайли Дженър също преразгледа отношението си към пластиките. Това се случи по време на бременността й. И след като роди, звездата реши изцяло да изостави филърите и сега подчертава контура на устните само с молив. Възвръщането на „истинските“ устни определено беше добро решение!

Кайли Дженир
Снимки: graziamagazine.ru

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.