Коронавирусът порази сетивата на Ваня Червенкова

Гласувайте за статията
Бизнес дамата Ваня Червенкова още няма вкус и мирис

Скандалната бизнес дама Ваня Червенкова, която пребори коварния Ковид-19, се оплака, че все още няма вкус и мирис – пише в. „Уикенд“. Новината за заболяването си съобщи самата тя в социалните мрежи – отбелязва изданието.

„Свърши се! Държа най-щастливия минус в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха, без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви услови“ – написа тя на страницата си във Фейсбук. Признава, че към момента се чувствам добре, макар да има още няколко странични проблема, които при нея са се задържали малко повече от нормалното, като липсата на вкус и мирис, примерно.

Риалити звездата от „ВИП Брадър 2015“ дълго време криела, че е дала положителна проба, защото не искала да притеснява близките си. След като оздравя обаче, сподели, че при нея болестта е протекла доста тежко, защото тя по принцип си имала хронични белодробни проблеми. В началото не можела да диша, което сериозно я изплашило. След 6-7 дни обаче състоянието й значително се подобрило. Медиците решили да не я хоспитализират, но й предписали медикаменти за подсилване на имунитета и така организмът й сам успял да се справи с опасната зараза.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар