Лили Иванова шашна с деколте ала Сашка Васева преди години! (виж тук)

Лили Иванова шашна с деколте ала Сашка Васева преди години! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова смая феновете си от по-младото поколение!

Уникален клип от далечната 1996 година с участието на Лили Иванова се появи в социалните мрежи. Видеото е от музикалния фестивал „Златният Орфей“ в Слънчев бряг.

Лили Иванова

Лили Иванова обра точките с тази пазва

Макар по онова време курорта да не е символ на чалга културата, визията на иначе стилната Лили е доста близка до поп-фолка, който тогава вече е популярен жанр.

Примата на естрадата излиза на сцената в любимия си черен цвят, но пременена в ултра къси панталонки и връхна дреха изцяло прилепнала по тялото й, с цип предизвикателно смъкнат под гърдите й.

Под якенцето път изскача черно бюстие с огромно деколте, в което гърдите на Лили едва се побират. Визията й е допълнена с черен тънък колан и класически остри токове.

Прическата й също е доста по-различна от сегашната. Косата с дължина до ушите и е боядисана в много тъмни тонове на русото. Оформен е даже прав бретон който, който е тупиран, за да бухне.

Прави впечатление, че в онези години примата е имала доста по-близък контакт с хората. След като изпълнява вечната си песен „Камино“, на сцената се струпат почитатели, които лично й подаряват букети, поздравяват я, а някои дори я целуват по бузата.

Иначе Иванова винаги е била почитател на минижупите и късите панталонки и дори на 81 години продължава да се появява в такъв вид на сцената, демонстрирайки гордо стройните си крака.

По-фрапиращо във вида й от 96-та година обаче е огромното деколте. В социалните мрежи масово коментират, че Иванова може би е леко повлияна от масово развиващия се по онова време попфолк жанра и тогавашната му емблема Сашка Васева, чиито запазена марка именно преливащият бюст.

Хората намират визията на Лили за меко казано неподходяща, имайки предвид, че по онова време тя е била на достолепните 57 години.

Освен това на въпросното издание на „Златният Орфей“ примата е удостоена със статуетка за цялостно творчество, което предполага да заложи на доста по елегантна и стилна визия за церемонията, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар