Бременната Светлана Гущерова се скри! (ето къде избяга)

Бременната Светлана Гущерова се скри! (ето къде избяга)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова се скри в очакване на бебе номер две!

След успешния старт на модния си бранд, Светлана Гущерова избяга от София и се покри на 400 км. от столицата, за да се усамоти в очакване на второто си дете от любимия Християн Гущеров.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова се скри в очакване на бебето

В последната седмица бившата плеймейтка и настояща бизнесдама споделя в инстаграма си истории от суперлуксозна вила. Каквато сме свикнали да виждаме обикновено из екзотичните ризорти.

Познавачи обаче издават, че Гущерова не се намира на чужда територия, а на родна земя – в нов комплекс между Слънчев бряг и Обзор, в който отсядат предимно чужденци заради тлъстата цена на нощувката.

Най-вероятно ВИП-ризортът е бил домакин на цялото семейство Гущерови, тъй като на някои от сторитата се забеляза надуваемия басейн на най-малката наследничка на фамилията – Анелия-Добромира.

През по-голямата част от извънредното положение Светлана Гущерова се е посветила на бранда си за дамски нощници, пижами и домашни облекла, и сега се е отдала на пълен релакс.

Обичайно, любимото занимание на моделката е да позира пред фотообектива, но от началото на почивката си тя споделя кадри, на които не се вижда коремът й.

Което още повече засилва слуховете, че семейство Гущерови е в очакване на втори наследник, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар