Кирил Добрев: БСП може да бъде много по-остра опозиция, но Корнелия Нинова не иска! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Кирил Добрев отговори на Румен Овчаров и даде своите възгледи относно важни въпроси, касаещи политическата обстановка в страната!

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, който е и основната конкуренция на Корнелия Нинова на вътрешнопратийните избори през септември, беше гост в „Тази сутрин“ по bTV. Той използва ефира, за да изкаже възмущението си от нападките на Румен Овчаров.

Кирил Добрев отвърна на Румен Овчаров

В същото предаване Овчаров обвини Добрев, че чрез него Делян Пеевски иска да овладее БСП. Отговорът на Добрев не закъсня.

„Какъв човек мога да бъда на Делян Пеевски? Овчаров, Нинова и Пеевски заедно бяха в изпълнителната власт и управляваха държавата. Заедно си отидоха. Съдбата ги подрежда един до друг непрекъснато.“, каза Кирил Добрев по bTV.

„Не приемам мутренската терминология, използвана от Румен Овчаров. Винаги съм смятал, че когато си отиде Борисов, ще си отидат и #мутрите, но има мутри с бели якички, които искат да стоят до край в политическия живот.“, каза още Добрев.

За него Овчаров е изцяло компрометирана личност и няма право точно той да злослови по негов адрес. Наскоро Овчаров бе осъден на две години условно и да изплати обезщетение от над 16 млн лв.

„Няма да позволя на компрометирани личности да се упражняват върху името ми. Не може през 10 години едни и същи хора да бъдат ментори в политическия живот. За някои вътрешнопартийната кампания явно е по-важна от тази за свалянето на Бойко Борисов.“, заяви в студиото на „Тази сутрин“ Кирил Добрев.

Относно премиера Бойко Борисов той разкри, че е имал телефонен разговор, в който му е казал, че държавата ощетява БСП.

„Имал съм телефонен разговор с премиера от кабинета на председателя на БСП. Проведох го след местните избори. Говорихме за това, че ако държавата раздава пари, няма как кметовете на БСП да бъдат ощетени. Не може държавата да е майка за едни, а за други – мащеха.“, каза Добрев.

Той разкри още, че Корнелия Нинова нарочно не е по-остра опозиция, а има потенциала да бъде. Защо обаче не го прави, остава загадка.

„Заставам твърдо зад парламентарната група, която е опозиция в парламента и се бият всеки ден. Наблюденията са ми, че БСП може да бъде обаче по-остра и по-сериозна опозиция в лицето на Корнелия Нинова.“, каза Добрев.

Допреди месеци той беше дясната й ръка и нейният най-доверен човек в партията. Нинова обаче го е предала с нещо и това много го е обидило, поради което сега вече е нейна конкуренция.

Вижте цялото изявление на Кирил Добрев във видеото!

🔺Няма да позволя на компрометирани личности да се упражняват върху името ми. Не може през 10 години едни и същи хора да бъдат ментори в политическия живот. За някои вътрешнопартийната кампания явно е по-важна от тази за свалянето на Бойко Борисов.🔺Не приемам мутренската терминология, използвана от Румен Овчаров. Винаги съм смятал, че когато си отиде #Борисов, ще си отидат и #мутрите, но има мутри с бели якички, които искат да стоят до край в политическия живот.🔺Какъв човек мога да бъда на Делян Пеевски? Овчаров, Нинова и Пеевски заедно бяха в изпълнителната власт и управляваха държавата. Заедно си отидоха. Съдбата ги подрежда един до друг непрекъснато.🔺Имал съм телефонен разговор с премиера от кабинета на председателя на #БСП. Проведох го след местните избори. Говорихме за това, че ако държавата раздава пари, няма как кметовете на БСП да бъдат ощетени. Не може държавата да е майка за едни, а за други – мащеха.🔺Заставам твърдо зад парламентарната група, която е опозиция в парламента и се бият всеки ден. Наблюденията са ми, че БСП може да бъде обаче по-остра и по-сериозна опозиция в лицето на Корнелия Нинова.🔺Когато неглижираш #органите на #партията – ти неглижираш нейната #сила.

Публикувахте от Кирил Добрев в Сряда, 5 август 2020 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар