Защо Силвена Роу крие мъжа си?

Гласувайте за статията
Никой не е виждал мистичния Малкълм, за когото готвачката Силвена Роу се омъжва през 1986 година

Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена, а всъщност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу „Мастършеф“ – пише в. „Уикенд“. Тя уж не спира да говори, но единствената тема, по която се изказва, е свързана с нейната професия – храната. За личния си живот не казва почти нищо, а мъжа си Малкълм споменава само между другото. Носят се слухове, че двамата може да са разделени, и то не от днес и от вчера, а от години – коментира изданието.

За личния живот на родената преди 53 години в Пловдив звезда се знае единствено, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон и че има двама големи синове. Най-голямата енигма е човекът, чиято фамилия тя носи – нейният съпруг. До момента Силвена Роу не е споделяла нищо за него, освен че се казва Малкълм. Тя го споменава само мимоходом, като ревниво крие снимките му.

Преди време майка й разказва пред журналисти, че дъщеря й се запознала с бъдещия си съпруг на Пловдивския панаир, където той рекламирал виното си. Само няколко дни трябвали на двамата, за да решат да заминат заедно за Лондон. Не е ясно, как младата дама е преодоляла Желязната завеса тогава, тъй като не на всеки се позволяваше да пътува на Запад – коментира изданието.

Силвена упорито крие личния си живот

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар