Жоро Тениса водил момичета на хищника Васил Божков

Гласувайте за статията
Сутеньор №1 на Васил Божков пропя срещу него

Георги Божилов-Тениса, един от най-верните хора на укриващия се в Дубай хазартен бос Васил Божков, е приел да стане защитен свидетел срещу него – пише в. „Уикенд“. Според запознати с разследването Жоро Тениса е съдействал на Специализираната прокуратура, предоставяйки имена и данни на няколко момичета, минали през офиса на Черепа на ул. „Московска“ и имали интимен контакт с него не по свое желание – отбелязва изданието.

Самият Жоро Тениса е бил притиснат да даде показания със скрита самоличност срещу Божков, тъй като бил разследван за палежа на дискотека „Мегами“. През последните няколко години Тениса бе неизменна част от обкръжението на черепа, като отговаряше за сексуалните му преживявания. Стотици млади красавици, минали през кревата на хазартния бос, бяха осигурявани именно от Божилов, който се и разплащаше с тях.

„Имало е случаи, когато Жоро Тениса води момичета в офиса на Черепа, без те да знаят предварително, че трябва да си легнат с хазартния бос. Следвало е изнасилване, след което Тениса им плащал по 5000 лева и ги е успокоявал. Той се е грижел нито една от жертвите на Васил Божков да не подава жалба в полицията срещу него.
Досега обаче цели 3 сексуални жертви са дали показания, че са били изнасилени от Черепа – отбелязва изданието.

Васил Божков изнасилвал онези, което не искали да си лягат с него

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар